Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

13/1/12

The Diary!

Επιτέλους βρίσκω ευκαιρία να μπω και λίγο στο blog μου. Τελευταία νιώθω ΣΟΥΠΕΡ! Με την φίλη μου την Έμμα, γράφουμε μία ιστορία, σε χαρτί (πρόχειρα) όμως θα την αντιγράψουμε σε όμορφο φόντο στον Η/Υ και με φλασάκι θα πάμε να μας την βγάλουν φωτοτυπία. Κάναμε εξώφυλλο ΚΑΙ οπισθόφυλλο. Θα είναι το δικό μας βιβλιαράκι! Επειδή δεν κρατιέμαι θα σας δείξω το οπισθόφυλλο για να δείτε και την περιγραφή της ιστορίας μας (να καταλάβετε πάνω κάτω το περιεχόμενό της).

Το ξανθό κορίτσι είναι η Φαίη και η Έμμα παίζει τον ρόλο της, ενώ το κορίτσι με τα καστανά μαλλιά είμαι εγώ (η Δήμητρα) και παίζω τον ρόλο της Νίκης.


Ανυπομονώ να το φτιάξουμε και να το φωτογραφίσω για να το δείτε. Μην ανησυχείτε όμως, θα το κάνουμε και παρουσίαση στο open office οπότε θα το διαβάσετε κι εσείς, φίλοι μου! Α! Έφτιαξα και βίντεο για την Νίκη και την Φαίη...





Ξέχασα να σας πω, ότι στο τεστ ιστορίας που γράψαμε πήρα 10 χωρίς κανένα λάθος!!!!

3 σχόλια:

  1. Μπράβο σου Δήμητρα για το 10άρι σου!!! Μπράβο σου και για το βιντεάκι!!!υπέροχο!!!θα το κάνετε σήριαλ;; Χαίρομαι που τα βρήκατε με την Έμα γλυκούλες μου!!! θα μας καταπλήξετε μαζί, σίγουρα!!!περιμένω...φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Δημητρούλα!! Είναι πολύ όμορφο και δημιουργικό αυτό που κάνετε!! Θα περιμένουμε να το τελειώσετε και να μας δείξετε τη δουλειά σας!! Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κι από μένα κούκλα μου!!! Έτσι, πάντα να είσαι άριστη!!! Όσο για την ιστορία σας ανυπομονώ να την διαβάσω αλλά θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φατσούλες ή κάποια σκιτσάκια και όχι κάποιες ξένες από τις οποίες δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ να ζηλέψετε!!! :) Φιλάκια πολλά μικρό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα