Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

2/1/12

Συγγνώμη!

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από έναν άνθρωπο που στενοχώρησα πολύ τους τελευταίους μήνες... Αυτόν τον άνθρωπο οι περισσότεροι τον ξέρετε, έχετε δει το blog της και είμαι σίγουρη ότι σας άρεσε γιατί είναι πραγματικά υπέροχο. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Έμμα. Τώρα βέβαια είμαστε πάλι φίλες αλλά όχι όπως πριν. Πριν ήμασταν κολλητές αλλά εγώ η ηλίθια (συγγνώμη αλλά έτσι νιώθω) τα χάλασα όλα.  Μ' αυτό το κορίτσι ταιριάζουμε σε όλα. Έχουμε το ίδιο ύψος, τον ίδιο χαρακτήρα είμαστε περίπου σαν δίδυμες. Αλλά εγώ έκανα κάτι πολύ άσχημο... Έφυγα και... Την παράτησα για ένα ασήμαντο γεγονός. Τώρα λυπάμαι πικρά γι' αυτό και θα ήθελα να της ζητήσω ένα ΜΕΓΑΛΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και από 'δω, γιατί ξέρω ότι θα το δει. Έμμα, συγγνώμη, ήταν μεγάλο λάθος μου αυτό που έκανα και θέλω να με συγχωρέσεις πραγματικά όμως. Ξέρω ότι ποτέ δε θα θέλεις να είμαστε όπως πριν αλλά τουλάχιστον θέλω να ξέρω ότι με έχεις συγχωρήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Εγώ πάντως θα σε έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου και θα σε θυμάμαι ακόμα κι αν κάποτε χωριστούμε!


Ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτό το βιντεάκι το αφιερώνει στους φίλους του... Εγώ το αφιερώνω σε ΣΕΝΑ:

15 σχόλια:

  1. Αγαπημένη μου Δημητρούλα, ευαίσθητο κοριτσάκι μου.
    Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, μόνο ο Θεός είναι αλάνθαστος.
    Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το λάθος σου, ο τρόπος που τσαλακώνεις έτσι τον εαυτό σου, που διώχνεις κάθε εγωισμό για να ζητήσεις συγγνώμη, η αναγνώριση τους λάθους σου από εσένα την ίδια, δείχνουν άνθρωπο που αξίζει να τον έχει κανείς φίλο του.
    Είμαι σίγουρη ότι η Έμμα σε έχει ήδη συγχωρέσει. Εμένα με συγκίνησες πάντως Δημητρούλα μου, είμαι σίγουρη πως και τη φίλη σου. Είστε πολύ καλά κοριτσάκια, δεν βλέπω το λόγο για ένα λαθάκι να χαλάσετε τη φιλία σας.
    Μην στεναχωριέστε, είστε τυχερές που έχετε η μια την άλλη.
    Καλό σου βράδυ μικρή μου φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκειά μου Δήμητρα είναι πολύ γενναίο απο μέρους σου και πολύ ώριμο ν αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να έχεις τη"μαγκιά" να ζητάς ΣΥΓΓΝΩΜΗ και να το εννοείς! Αυτο σημαίνει αγωγή, αυτογνωσία και σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου. Πόσο μάλλον του φίλου!
    Η πραγματική φιλία δε χαλάει τόσο εύκολα,όταν μάλιστα ο άλλος εκτίθεται αναγνωρίζοντας δημοσίως οτι έσφαλε και ζητώντας συγγνώμη.
    Οπως η αίτηση της συγγνώμης έτσι και η απονομή της απαιτεί γενναιότητα.
    Εύχομαι η Εμμα ν αποδειχθεί γενναία,όπως εσύ. Δώσε της τον χρόνο να καταλάβει...
    Φιλιά και Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρουλα μου καλη χρονια
    εκανες κατι τοσο ομρφο και καλο με το ξεκηνιμα του χρονου
    ευχομαι η φιλη σου να καταλαβει οτι εχει να κανει με εναν σωστο ανθρωπο και να συνεχισεται να εισαστε φιλες
    να εισαι καλα κοριτσακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Ροδούλα είστε πολύ ευγενική όμως εγώ έφυγα και την άφησα μόνη της, και μετά αυτή κόντεψε να αλλάξει σχολείο γιατί είχε στενοχωρηθεί πολύ. Τα άλλα κορίτσια της τάξης μας επίσης δεν τη μιλούσαν γιατί ήταν θυμωμένες μαζί της και... Έμεινε τελείως μόνη, γι' αυτό της ζητάω συγγνώμη δημόσια, για να καταλάβει ότι το έχω μετανιώσει.
    Το ξέρω ότι είμαστε τυχερές που είμαστε φίλες και χαίρομαι γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Χαρά είστε πολύ ευγενική και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η φιλία μας δεν έχει χαλάσει, απλώς δεν είμαστε όπως πριν. Και να μου λέει αυτή "Δεν πειράζει βρε Δήμητρα" εγώ ξέρω ότι την στενοχώρησα πολύ, στο κάτω-κάτω 5 χρόνια είμαστε φίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Ειρήνη κι εσάς σας ευχαριστώ, κι εγώ ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε φίλες για πολάάάάά χρόνια ακόμα! Καλή χρονιά να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημένη μου Δήμητρα, σου εύχομαι καλή χρονιά πρώτα απ΄όλα με υγεία και χαρά.
    Είμαι σίγουρη πως η φίλη σου αν είναι γλυκιά όπως εσύ, θα καταλάβει πως χρειάζεσαι την παρέα της και στο μέλλον θα είσαστε καλύτερα απο πριν.Μην ξεχνάς πως κι οι φιλίες δοκιμάζονται που και που.
    Σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Μαίρη σας ευχαριστώ, επίσης να έχετε καλή χρονιά! Ελπίζω αυτά που είπατε να γίνουν στ' αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρούλα μου, χωρίς να το επιδιώξω υπήρξα μάρτυρας του καβγά σας στο ιστολόγιο που είχατε φτιάξει οι δυο μαζί.
    Δε σου κρύβω ότι στενοχωρήθηκα, γιατί σας νιώθω κάπως σαν δικά μου παιδιά.
    Χαίρομαι που τα βρήκατε ξανά και αναγνωρίζω ότι θέλει πολύ θάρρος για να ζητήσεις δημόσια συγνώμη.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλύτερα κάποια κομμάτια της ζωής μας να μένουν προσωπικά και να μην τα κονοποιούμε.Αν πούμε κάτι που δεν το εννοούμε πάνω στο θυμό μας,εκθέτουμε τον εαυτό μας και ίσως κάποιον άλλον και είναι δύσκολο να το πάρουμε πίσω.
    Εσείς, βέβαια, ανήκετε σε άλλη γενιά και ίσως να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά...
    Απλά θέλησα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σου.
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά για σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρία Μαρίνα, η κυρία Βανέσσα μας είχε πει πως κάποιοι δάσκαλοι είδαν τον καυγά μας δημόσια και γι'αυτό άλλωστε κλείσαμε το blog. Χμ... Μάλλον θα εννοείται το ότι είπαμε τότε στο τσατ και κάποια πράγματα η μία στην άλλη που δεν έπρεπε να πούμε. Έχετε μεγάλο δείκιο, ήταν άσχημο αυτό που έγινε και σας ζητώ συγγνώμη! Αλλά εμείς τα παιδιά δεν είμαστε σαν εσάς τους μεγάλους. Δηλαδή εσείς άμα πείτε μεταξύ σας κάποια άσχημα πράγματα μετά δε μιλιέστε ξερώ 'γω... Για μήνες ή και μερικοί άνθρωποι για χρόνια. Εμείς τα παιδιά όμως τα ξεχνάμε αυτά. Το συμπέρασμα με "δυο λόγια" που λέει ο λόγος είναι πως εμείς τα παιδιά όσο πιο γρήγορα τσακωνόμαστε τόσο πιο γρήγορα τα βρήσκουμε ενώ εσείς οι μεγάλοι όσο πιο γρήγορα μαλώνετε τόσο πιο αργά τα βρήσκετε (οι περισσότεροι ντε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα το δεχτώ αυτό που λες, ότι δηλαδή είναι πιο εύκολο για σας τα παιδιά να φιλιώσετε ξανα.:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mόλις το είδα, είδα και έπαθα για να το πιστέψω έπαθα το σοκ της ζωής μου! Λοιπόν Δήμητρα κρίμα που δεν μπορούμε να γίνουμε όπως παλιά, αλλά είδη έχω βρει μια καλή φίλη και αυτή μου αρκεί! Ας ξεκινήσεις και εσύ μια φιλία με κάποιο άλλο κορίτσι! Θα ήταν ευχάριστο :))

    Με εκτίμηση,
    'Εμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο σου Δήμητρα που ξέρεις να ζητάς συγνώμη!! Ξέρεις ότι αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα στη ζωή μας!!!γιαυτό και υπάρχουν άνθρωποι μακρυά ο ένας απ' τον άλλον, ενώ αγαπιούνται στην πραγματικότητα. Δείχνεις ότι μπορείς να ρίξεις τον εγωισμό σου και να παραδεχτείς τα λάθη σου, και μάλιστα δημοσίως!!!Είσαι πολύ σωστή!!!συγχαρητήρια στη μανούλα σου που σου το έμαθε αύτό!!!Είναι μεγάλο προτέρημα και θα σε βοηθήσει στη ζωή σου, και θα έχεις και τη συνείδησή σου ήσυχη!καληνύχτα μωρό μου,αστεράκι, συγγραφέα μου!!! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο!Δήμητρα και 'γω πρέπει να κάνω κατι για να επανορθώσω αλλά δεν θέλω να σου κλέψω την ιδέα το κορίτσι που πλήγωσα εγώ προσπαθώ να το πλησιασω και να του μιλήσω αλλά κάτι λέει μέσα μου Αθηνά προσεχε!!!!!!Και όλο ξαναγυρνάω πίσω θέλω να εξηγήσω πολλά σε αυτό το κορίτσι αλλα..........κάτι με κρατάει μπραβο σου παντος τουλαχιστον εσεις τα βρηκατα εγω εκανα μια ____________________________ τόση βλακεια και δεν ξερω πως να την διορθωσω Αχ!!Δημητρουλα μου παντα βρισκεις λυσεις καλη μου εγω ποτε θα βρω μακαρι να μουν εσυ ειμαι πολυ περηφανη που σε εχω φιλη σε αγαπωω πολυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην ξαναχωρισετε ποτέ εσείς η δύο όχι σαν εμένα που είμαι άχρηστος να κρατήσω οποιαδήποτε φιλιά ζωντανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα