Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

9/1/12

Back to school!

Σήμερα το πρωί με το ζόρι σηκώθηκα 7:00η ώρα το πρωί, μισοκοιμισμένη φυσικά (ξέρετε τώρα, με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο κλειστό, σαν ζόμπι) και πήγα κατευθείαν στο μπάνιο. Ντύθηκα, πλύθηκα (μπας και ξυπνήσω λίγο) και μέχρι να φτιάξω τα μαλλιά μου είχε γίνει κιόλας 7:30. Έβαλα το μπουφάν μου, πήρα την τσάντα μου, η μαμά μου με έκανε σαν χιονανθρωπάκι (σκούφο, γάντια, κασκόλ) μην φανταστείτε όμως ότι έχει και ψοφόκρυο εδώ, απλώς η μαμά μου πάντα ανησυχεί για τα πάντα. Έτσι λοιπόν κουκουλωμένη πήγα στο φούρνο να αγοράσω το γνωστό κρουασάν σοκολάτας και κατευθείαν γα το σχολείο. Πάλι καλά που δεν περπατούσα σαν μεθυσμένη από τη νύστα. Χτύπησε κουδούνι και μπήκαμε στις τάξεις. 
Και επιτέλους μετά από 7 ολόκληρες κουραστικές ώρες πήγα σπίτι μου να φάω επιτέλους μεσημεριανό. Έλα μου όμως που αυτές οι τρεις ώρες που είχα στο σπίτι πέρασαν τόσο γρήγορα που ούτε καν κατάλαβα πως κύλισε ο χρόνος. Τώρα είμαι έτοιμη για το φροντιστήριο και ξέκλεψα και μισή ωρίτσα για να σας χαιρετήσω.
Καλή εβδομάδα να έχετε με μπόλικη τύχη!

6 σχόλια:

  1. Καλή μας αρχή! Back to reality! :))

    *Καλό το κρουασάν αλλά είχες και την καροτένια μυτούλα σου! Χε χε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρούλα μου, αγαπημένο μου κοριτσάκι, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ. Τι όμορφα που μας περιέγραψες τη μέρα σου. Για να πάρεις κουράγιο, κι εγώ μόλις πριν από δέκα λεπτά μπήκα σπίτι. Σχολείο το πρωί, μαθήματα το απόγευμα, και για να χαλαρώσω λίγο, μπήκα στο ιστολόγιο.
    Καλή δύναμη με το διάβασμά σου, το ξέρω ότι είναι πολύυυυυυυ, αλλά υπομονή.
    Πολλά φιλάκια και μια μεγάαααλη αγαγκαλιά.
    Υ.Γ. 1
    Καλά κάνει η μανούλα που σε προσέχει
    Υ.Γ.2
    Πρόσεχε τα δοντάκια με τη σοκολάτα χαχααχα. Είδες εγώ είμαι σπαστική με αυτό. Ξέπλενέ τα καλά μη σου χαλάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα μάθημα και η κ, δεν εχασες λεπτο ξεκινησαμε κατευθιαν σε θυμαμαι πως εισουν ντυμενοι Ο ΦΡΟΣΤΙ ΤΟΥ Ε2 Axxx καλα που σε εχω συμμαθητρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Γιώργο (είδατε που έμαθα πως σας λένε; Χαχα), τέλως πάντων δάσκαλε 98 η μύτη μου δεν είναι καροτένια! *έχει μουτρώσει*
    Καλή αρχή να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Ροδούλα εγώ τα πλένω τα δόντια μου, και όχι δεν είστε σπαστική. Καλή αρχή να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έιιιιι! Αθηνά δεν είμουν ο φρόστι της τάξης! Α, αύριο θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικό με την Ιωάννα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα