Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

20/12/11

Στις αυλές μας πέφτει χιόνι τραλαλαλά, λαλαλαλά!

Ναι, το ξέρω πως μόλις χτες σας είπα πως η προηγούμενη μου ανάρτηση θα είναι η τελευταία μου για το 2011 όμως μου ήρθε μία ιδέα και σκέφτηκα να την εφαρμόσω. Λοιπόν έφτιαξα ένα παραμυθάκι στο οποίο συμμετέχουν όλα τα μέλη του μπλογκ (αυτά που γνωρίζω δηλαδή)! Αρχίζω λοιπόν:

Χριστούγεννα με την οικογένεια Σπαρκς

Η οικογένεια Σπάρκς δεν ήταν μια συνηθισμένη οικογένεια. Αποτελούνταν από 17 μέλη! Την μητέρα της οικογένειας την έλεγαν Φανή και το πατέρα Αντώνη. Η Φανή ήταν 43 ετών και ήταν πολύ όμορφη. Είχε καστανά μαλλιά, γαλανά μάτια και της άρεσαν πολύ τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά. Ο Αντώνης ήταν καλός άνθρωπος. Μπορεί να είχε και τις άσχημες πλευρές του, όμως δεν τις έδειχνε ποτέ. Η μεγαλύτερη κόρη τους ήταν η Βανέσσα, ήταν 11 χρονών και της άρεσε πολύ να κάνει την δασκάλα. Δηλαδή στο σπίτι βοηθούσε τα αδέρφια της και φυσικά ήταν η καλύτερη μαθήτρια όμως όχι της τάξης αλλά ολόκληρου του σχολείου! Μετά την Βανέσσα ήταν οι δύο δίδυμες, η Μαρίνα και η Αναστασία. Αυτές ήταν 10 χρονών κι έμοιαζαν σχεδόν σε όλα. Μερικές φορές μάλιστα στο σχολείο, όταν δεν άρεσε κάποιο μάθημα στην μία και άρεσε στην άλλη, πήγαιναν στις τουαλέτες του σχολείο, άλλαζαν τα ρούχα τους και η μία έπαιρνε τη θέση της άλλης! Και το σημαντικότερο ήταν πως κανείς δεν το καταλάβαινε! Μετά τις δύο δίδυμες ήταν άλλοι δύο δίδυμοι. Ο δάσκαλος98 και ο Αδάμ. Ο Δάσκαλος98 ήταν πολύ καλός στην πληροφορική κι ο Αδάμ ήταν πολύ καλός στην Γεωγραφία. Οι δυο τους όμως συνέχεια μάλωναν. Κατά βάθος βέβαια, αγαπούσαν ο ένας τον άλλο. Μετά τους δίδυμους αυτούς που ήταν 9,5 χρονών ακολουθούσαν οι τριδυμούλες: Καρπαθάκι, Άννα και Μαγδαλινιώ. Την Μαγδαλινιώ την ζήλευαν λιγάκι οι αδερφές τις για το ωραίο της όνομα κατά τα άλλα όμως οι τριδυμούλες ήταν πολύ αγαπημένες. Και πολύ εργατικές. Βοηθούσαν τον μπαμπά τους τον Αντώνη και την μαμά τους την Φανή. Μετά τις τρυδιμούλες που ήταν 8 χρονών ήταν τα τετράδυμα κοριτσάκια: η Μαρία, η Ρένα, η Σελίνα (που όμως την φώναζαν Selena) κι η Κική. Η Ρένα και η Μαρία ήταν πολύ σκληρά καρύδια, ποτέ δεν έπαιζαν με κορίτσια πάντα πήγαιναν με αγόρια στο σχολείο. Η Ρένα ήταν αρκετά άτακτη όμως της άρεσαν οι κατασκευές και τα χειροποίητα. Ωστόσο της Σελίνας της άρεσε να γράφει παραμύθια. Οι τετράδιμες ήταν 6 χρονών. Και τέλος η μικρότερη ήταν η μικρή Ροδούλα. Ήταν μωράκι ακόμα τριών ετών και ήταν αξιολάτρευτη. Αν και ήταν σκανταλιάρα όλοι στην οικογένεια την λάτρευαν.

Κάθε χρόνο την εποχή που έρχονταν τα Χριστούγεννα στην οικογένεια Σπάρκς επικρατούσε χάος. Η Φανή και η τρίδυμες έτρεχαν πάνω κάτω για να προλάβουν να ψήσουν τα μελομακάρονα, να φτιάξουν την χυλόπιτα με το φλουρί και τα άλλα φαγητά ενώ οι άντρες της οικογένειας έφερναν ξύλα για το τζάκι και έπαιζαν διάφορα παιχνίδια. Οι τετράδιμες μαζί με την Βανέσσα στόλιζαν το δέντρο ενώ η μικρή Ροδούλα καθόταν κάτω απ' αυτό, δίπλα στο τζάκι κι έπαιζε με τα στολίδια. Αυτή ήταν που αγαπούσε περισσότερο απ' όλους τα Χριστούγεννα γιατί ότι δώρο κι αν έπαιρνε της άρεσε. Την παραμονή των Χριστουγέννων, το βράδυ πριν κοιμηθούν όλοι έκαναν από μια ευχή και συνήθως έβγαινε αληθινή. Αυτό το έθιμο το είχαν από πολύ,πολύ παλιά. Όταν ξυπνούσαν το πρωί, πάντα έβρισκαν κάτω από το πανέμορφο δέντρο ένα σωρό δώρο και ήταν τόσο απορροφημένοι στο να τα ανοίξουν, που ούτε καν έτρωγαν πρωινό. 
Κι αυτή την χρονιά τίποτα δεν ήταν διαφορετικό. Την παραμονή όλοι κάθισαν στο τραπέζι χαρούμενοι μετά από μια δύσκολη μέρα κι έτρωγαν λαίμαργα το φαγητό τους. Η Βανέσσα συνέχεια σκεφτόταν τι θα της φέρει ο Άι Βασίλης (ήθελε μια στολή δασκάλας για τις απόκριες). Η Μαρίνα και η Αναστασία ήθελαν το ίδιο πράγμα: Ήθελαν νεράιδες – κούκλες! Και οι δύο λάτρευαν τις νεράιδες και η βιβλιοθήκη τους ήταν γεμάτη βιβλία με νεράιδες. Ο Δάσκαλος98 ήθελε την καινούρια ταινία του μπάτμαν ενώ ο Αδάμ ήθελε αυτοκινητάκια. Οι τριδυμούλες επίσης ήθελαν πολλές, πολλές κούκλες μπάρμπι και συγκεκριμένα η Άννα ήθελε την μπάρμπι με τα ξανθά μαλλιά και με τα ωραία σκουλαρίκια που είχε δει, η Καρπαθάκι ήθελε την κούκλα με την ωραία τσάντα και η Μαγδαλινιώ ήθελε μία κούκλα ντυμένη ξωτικό! Η Ρένα ήθελε πολλά υλικά για να μπορεί να φτιάχνει χειροποίητα δωράκια, η Κική ήθελε έναν πολύ μεγάλο μαλακό αρκούδο, η Σελίνα ήθελε ένα τεράστιο βιβλίο γεμάτο παραμύθια και η Μαρία ήθελε καινούρια ρούχα. Η μικρή Ροδούλα τα ήθελε όλα! Το βράδυ, κάνανε την ευχή τους και κοιμήθηκαν. Το επόμενο πρωί όλοι ξύπνησαν νωρίς για να δουν τα δώρα τους. Άρχισαν να τα ανοίγουν και όλοι βρήκαν αυτά που ήθελαν! Το βράδυ των Χριστουγέννων όταν όλοι κάθισαν στο τραπέζι ο Αντώνης σηκώθηκε, πήρε ένα ποτήρι κρασί και είπε “Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας”



Τώρα λοιπόν, μπορώ να σας πω επιτέλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

25 σχόλια:

  1. Χα χα χα!
    Απίστευτο! Δεν έχω λόγια!
    Τυπικά Χριστούγεννα στους Σπαρκς...:D

    *Να δεις που κι αυτή η Αναστασία θα γράψει το ίδιο μ' εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΒΡΕ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!! (Αν μπορούσα να μεγαλώσω τη γραμματοσειρά θα το έγραφα με τεράστια γράμματα το ΤΕΛΕΙΟ)
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΝΩ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥ!!!
    Πόσο μου άρεσε που μου έδωσες το ρόλο αυτό! Να ξέρεις ότι μου πάει, τον πέτυχες.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΠΛΟΥΣΙΟ (εννοώ στην ψυχή) ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
    Μη θυμώνεις που θα το ξαναγράψω
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!
    και πάλι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ μικρή μου συγγραφέα.(Αν και πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα. Σίγουρα κάτι θα γεννήσει αυτό το κεφαλάκι χαχααχα).
    Υ.Γ, Δείχνε τα και στη μαμά όλα αυτά να χαίρεται και να σε καμαρώνει. Να της δώσεις πολλά φιλάκια, και να της ευχηθείς εκ μέρους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, μικρή μου φίλη,
    μόλις επέστρεψα, μετά από μια δύσκολη μέρα, γεμάτη τρέξιμο εδώ στην Αθήνα, άστα...
    Και μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε, ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παραμύθι που με γαλήνεψε και μου μετέφερε όλη τη μαγεία των γιορτών!!!

    Πολύ-πολύ χαίρομαι που στην ιστοριούλα σου έχω το ρόλο ενός πολύτεκνου μπαμπά (ξέρεις-στην πραγματικότητα-έχω μόνο μία κορούλα), αλλά το πιο ωραίο είναι ότι "τα παιδιά μου" είναι αγαπημένοι διαδικτυακοί φίλοι. Η ταλαντούχα ζωγράφος Φανή, "η σύζυγός μου"!!!

    Τι όμορφη η σκέψη σου, Δήμητρα μου! Μας έφερες όλους πολύ κοντά...

    Ξαναλέω πως το ταλέντο σου είναι πολύ μεγάλο! Είσαι μια συγγραφέας που μόλις γεννήθηκε, με πολύ φαντασία και αγάπη στα παιδιά και στην οικογένεια! Καλλιέργησε το... Μέσα από το blog σου έχεις μια μεγάλη ευκαιρία!!!

    Και λόγω του επιθέτου μου (Κρασάκης) παίρνω ένα ποτήρι κρασί και εύχομαι: “Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας”!

    κος Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα χα! Είσαι απίστευτη! Και μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις! :))
    Πολλές ευχές και από μένα στον "μπαμπά", στη "μαμά" και στα άπειρα "αδέρφια" μου! Όσο για τον Αδάμ, 'ντάξ', αγαπιόμαστε, αλλά εκείνος αρχίζει πάντα...

    ΥΓ. Batman forever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Ροδούλα: Κυρία Ροδούλα νομίζω πως υπερβάλετε. Εγώ θα έπρεπε να δηλώσω θαυμάστριά σας όχι εσείς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ,ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!

    Κύριος Αντώνης: Αλήθεια σας λένε "Κρασάκη" στο επίθετο; Ουαου το πέτυχα! Ακριβώς γι' αυτό έγραψα την Ιστορία για να μας φέρω πιο κοντά...

    Δάσκαλος98: Όχι εσείς είστε φοβερός. Πολύ πλάκα έχετε χαχα. Όταν έγραφα για εσάς έτσι μου 'ρθε να βάλω τον μπάτμαν. Χαχα καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητρούλα μου, όσα σου γράφω να ξέρεις ότι είνα η αλήθεια που βλέπω. Σε αντίθετη περίπτωσηκ, δε θα εκφραζόμουνα με τέτοιο ενθουσιασμό.
    Θέλω να σου πω όμως και κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν το συγγραφικό ταλέντο είναι το δώρο σου από το Θεό. Αυτό θα το ανακαλύψεις εσύ μεγαλώνοντας, και ψάχνοντας μέσα σου να καταλάβεις, τι είναι αυτό που όταν το κάνεις, το κάνεις άριστα και σε γεμίζει χαρά.
    Ξέρεις, ο κάθε άνθρωπος, έρχεται στη γη με το δώρο του, το ταλέντο του. Άλλος γράφει ωραία μουσική, άλλο ς μπορεί και αγαπάει πολύ, συγχωρεί εύκολα, άλλος είναι πολύ έξυπνος, άλλος γράφει πολύ όμορφα.
    Ο καθένας μας, πρέπει να ανακαλύψει το δικό του δώρο, να το φτάσει στο πιο ψηλό σημείο, και να το μοιραστεί με τους συνανθρώπους του, για το καλό τους όμως, όχι για το κακό τους. Έχει υποχρέωση να το κάνει αυτό. Για φαντάσου όλοι αυτοί οι συγγραφείς, ζωγράφοι, μουσικοί, επιστήμονες κλπ, να κρατούσαν το ταλέντο τους για τον εαυτό τους; Ή… ακόμη χειρότερα να το χρησιμοποιούσαν εναντίων των συνανθρώπων τους. Π.χ. να χρησιμοποιούσαν την εξυπνάδα τους για να φτιάξουν βόμβες –κάτι που δυστυχώς γίνεται-, ή να έγραφαν έργα, τα οποία θα έκαναν κακό στην ψυχή μας ακούγοντας ή διαβάζοντάς τα;
    Όσο μεγάλο όμως και να είναι το δώρο μας, κανένας μας, δεν πρέπει να καβαλήσει το καλάμι της περηφάνιας και της αλαζονείας, γιατί το δώρο που έχει, το έχει επειδή ο Θεός του το χάρισε, για να το μοιραστεί με τους συνανθρώπους του, όχι για να το επιδεικνύει με αλαζονεία. Αντίθετα, πρέπει να είμαστε πάντα προσγειωμένοι και ταπεινοί.
    Εύχομαι να καταλαβαίνεις αυτά που σου γράφω, αν όχι τώρα, αργότερα.
    Πάντως μικρή μου αγαπημένη πραγματικά θαυμάζω το ταλέντο σου, την ευαισθησία σου -φάνηκε αυτό, μέσα από το παραμύθι σου, που θέλησες να μην αφήσεις κανέναν από τους φίλους σου παραπονεμένο- , τον αυθορμητισμό σου, και τη μεγάλη φαντασία σου. Ίσως και να είναι το συγγραφικό ταλέντο τελικά το δώρο σου. Ποιος ξέρει; Όμως η ανακάλυψη, είναι κατάδική σου δουλειά.
    Σε φιλώ γλυκά!
    Υ.Γ,
    Σε κούρασα ε; Συγγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι δεν με κουράσατε. Αυτά που γράφετε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλήθειες και πραγματικά μπορεί να έχετε δίκιο. Μπορεί το ταλέντο μου να είναι το να γράφω. Γιατί από μικρή αγαπούσα πολύ τα βιβλία, μου άρεσε να γράφω παραμύθια αφού πριν μερικά χρόνια είχα πάρει ένα τετράδιο κι εκεί έγραφα διάφορες ιστορίες. Ποιος ξέρει, μπορεί τελικά να μην είμαι γεννημένη για παιδίατρος... Ουπς, σας είπα τι θέλω να γίνω αλλά δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, κι αν πράγματι το να γράφω παραμύθια είναι το δώρο μου όπως λέτε εσείς, σήγουρα κάποια στιγμή θα το ανακαλύψω. Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηηη μπορεί να συνδυάσεις και τα δυο.
    Μη βιάζεσαι, η ανακάλυψη θα έρθει αβίαστα. Θα το νιώσεις και θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας.
    Καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ και πάλι. Χαίρομαι που σας βρήκα κυρία Ροδούλα, χαίρομαι πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλειο! Τι να πω πια;;; Στα λένε τόσοι άλλοι!!! Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο παραμύθι και αυτό και μου έδωσες και ωραίο ρόλο!!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ κυρία Βανέσσα. Πάντως είχε πολλή πλάκα που έγραψα ότι θέλετε στολή δασκάλας για τις απόκριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γειά σου Δήμητρα. Ήσουν μια πραγματική αλλά και ευχάριστή έκπληξη σήμερα! Χάρηκα πολύ που πέρασες από το σπιτάκι μου και θα χαρώ πολύ να τα λέμε από και πέρα. Καλώς σε βρήκα λοιπόν!
    Στη Κομοτηνή σπούδασα 4 χρόνια αλλά και η ίδια είμαι θρακιώτισσα μια και μεγάλωσα σε μια διπλανή πόλη, την Αλεξανδρούπολη!
    Καλές γιορτές να έχεις! Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλήθεια; Κρίμα που τώρα δεν είστε εδώ. Ο καιρός είναι πολύ βροχερός, σήμερα εδώ! Μούσκεμα γίναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους ένα "όνειρό" μου έγινε πραγματικότητα!!! Απόκτησα αδερφό και δίδυμο μάλιστα. Ευχαριστώ!!! Μην πιστεύεις πάντως τι λέει... Αυτός ξεκινάει τις φασαρίες, ¨τραβάτε με κι ας κλαίω¨ είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάλιστα, μάλιστα... Άρα και οι δύο αρχίζετε πρώτοι, μάλιστα...
    Χαχα χαίρομαι που σας άρεσε ο ρόλος σας κύριε Αδάμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμητρά μου γλυκιά, όχι δεν το είχα δει καθόλου!!σ'ευχαριστώ για την ένημέρωση!!μου έδωσες μεγάλη χαρά !!είναι τιμή μου γλυκούλα μου που με συμπεριέλαβες στο παραμυθάκι σου!!!και μάλιστα σαν μαμά !!!γιατί έχω 2 παιδιά μεγάλα,(αστέρια!!!όχι επειδή είμαι η κουκουβάγια....)πλάκα κάνω...., αλλά έχω και πάάάάάρα πολλά άλλα αστεράκια μικρότερα , σαν εσένα που τα μαθαίνω ζωγραφική!!!!Είμαι ήδη πολύτεκνη δηλαδή!!!
    Το παραμυθάκι σου τέλειο!!!Σου το έγραψα και χθές που σε ανακάλυψα! Είσαι μικρό αστεράκι, που θα γίνει πολύ μεγάλο!!!μη το πάρεις μόνο επάνω σου (που δεν το πιστεύω), όπως λεει και η Ροδούλα, γιατί μετά το χάρισμα φεύγει και έρχεται η αλαζονεία!!!Να γράφεις μόνο για προσωπική σου ευχαρίστηση, και θα αρέσει σε όλους!!! Συμφωνώ απόλυτα με την γλυκιά μούσα της μουσικής Ροδούλα!!! Καθένας μας γεννιέται με το χάρισμά του, και μετά το καλλιεργεί!!!Πιστεύω ότι άν έχεις το χάρισμα αυτό , όχι μόνο θα το ανακαλύψεις από την παιδική σου ηλικία, όπως εσύ, αλλά δεν θα μπορέσεις να το κρύψεις , γιατί θα σε καίει από μέσα σου, και θα σε αναγκάσει να το βγάλεις!!!Και ίσως μπορούν να συνδιαστούν αυτά που διάλεξες... δηλ.παιδίατρος και συγγραφή..αλλά θα χρειάζεσαι πολύ χρόνο για το δεύτερο..καλά αυτά θα βρείς εσύ!! Να σου πω μόνο ότι εγώ κορνίζωσα το πτυχίο μου από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ...και ξανασπούδασα και ασχολήθηκα αποκλειστικά με την ζωγραφική και Αγιογραφία γιατί το ένιωθα σαν ανάγκη μου!Δεν μετάνοιωσα ποτέ, άν και δύσκολα επιβιώνεις σαν ζωγράφος, αλλά οδηγήθηκα σε παραδεισένια μονοπάτια πληρότητας! Δόξα τω θεώ...
    Έχω κι εγώ ένα αστεράκι από την Κατερίνη που γράφει απίθανα παραμυθάκια, μάλιστα ένα από αυτά, μου έκανε την τιμή να μου επιτρέψει να το εικονογραφίσω εγώ!!!Έχω δίκιο που πιστεύω ότι η νέα γεννιά , είναι πολύ εξυπνότερη από την δική μου!!
    Σε κούρασα γλυκούλα μου!! φιλάκια και σ'ευχαριστώ πάάάάάάάαρα πολύ αστεράκι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γειά σου μικρό μου κοριτσάκι… σήμερα σε ανακάλυψα και εγώ διαβάζοντας το Blog της Κας Φανής… και πραγματικά δηλώνω θαυμάστριά σου μικρή μου Δήμητρα!!! Σε αυτά που γράφεις διάβασα πως θέλεις να γίνεις παιδίατρος… και πραγματικά σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου… το να γράφεις όμως παραμύθια κοριτσάκι μου είναι πραγματικά χάρισμα που εσύ το έχει και θα σου έλεγα να μην το αφήσεις ποτέ!!!!!!! Σου εύχομαι Καλή Χρονιά να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυρία Φανή, είχα υποψιαστεί πως δεν το είχατε δει και γι' αυτό σκέφτηκα να σας το πω τώρα αν και λίγο αργά. Χαίρομαι που σας άρεσε, σας ευχαριστώ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κυρία Ποδηλάτισσα σας ευχαριστώ. Ναι, ήθελα και θέλω να γίνω παιδίατρος όμως το να γράφω ιστορίες μου αρέσει και το κάνω για μένα. Δεν ξέρω αν θα το καλλιεργήσω σαν επάγγελμα, πάντως ξέρω ότι δεν θα σταματήσω! Και πάλι ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δήμητρα απλά καταπληκτικό!!! Τι να πω στα είπαν όλοι οι παραπάνω!!! Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είσαι απίστευτο παιδί!!!!!Να σ'έχει καλό ο Θεός μικρό μου ταλεντάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυρία Μάνια καλώς μας ήρθατε κι εδώ! Χαίρομαι που σας άρεσε, αυτή ήταν η δεύτερή μου προσπάθεια! Σας ευχαριστώ, πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυρία Κική σας ευχαριστώ, αλλά εγώ θέλω ο Θεός να μας έχει καλά όλους μας και όχι μόνο εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα