Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

7/12/11

Η φιλία... Μύθος ή πραγματικότητα;

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να πω /γράψω/ για τη φιλία όμως δε θα μπορούσα να περιοριστώ μόνο σε μία ανάρτηση. Η ερώτηση μου είναι, υπάρχει στις μέρες μας πραγματική φιλία; Εκείνο το σύνεσθημα το ωραίο για το οποίο μηλάνε τόσα και τόσα βιβλία;  Υπάρχει πλέον αληθινή, πραγματική φιλία;
Θα σας πω για μένα τι είναι φιλία. Φιλία είναι όταν αγαπάς κάποιον όπως αγαπάς τους γονείς σου, πραγματικός φίλος είναι αυτός που δε σε παρατάει στα δύσκολα ούτε σε προσβάλει όταν μαλώνετε. Αληθινός φίλος είναι αυτός που δεν προδίδει τα μυσικά σου, που δεν σου λέει ψέματα και που δεν σε σχολιάζει πίσω από την πλάτη σου με την πρώτη ευκαιρία.
Υπάρχει λοιπόν τέτοια φιλία στις μέρες μας; Υπάρχει τίποτα περισσότερο από το μίσος, τη φυλαργυρία;
Τι νομίζετε εσείς για το θέμα;


Να κι ένα πάρα πολύ ωραίο βιντεάκι που λέει τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φιλία!Το κείμενο αυτό γράφτηκε από εμένα, δεν υπάρχει τίποτα κλεμμένο από πουθενά!

By: Δήμητρα

7 σχόλια:

 1. Πόσο ωραίος ο συλλογισμός σου! Και τι εκπληκτικό το βιντεάκι! Μπράβο:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτά που γράφω τα εννοώ και προτιμώ 1000 φορές να γράψω κάτι μόνη μου, παρά να αντιγράψω κάποιον άλλο. Σας ευχαριστώ κ. Αναστασία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Α, πολύ σε καμαρώνω, Δήμητρα! Πολύ καλό το βίντεο, ακόμη καλύτερες οι σκέψεις σου!... :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δε το πιστεύω! Δεν ξέρω τι να πω... Ευχαριστώ, πραγματικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα