Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

19/12/11

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!

Τα Χριστούγεννα όπου να 'ναι φτάνουν. Τα αγαπημένα μας Χριστούγεννα που περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο! Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σας αφήσω κι εγώ για να απολαύσετε με την ησυχία σας τις γιορτές. Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι θα ξαναγράψω στο blog το 2012. Όοοοχι, μην φανταστείτε ότι δεν θα μπαίνω. Φυσικά και θα μπαίνω να τα λέμε, απλώς σκέφτηκα πως θα ήταν πιο ωραία αν δεν σας φόρτωνα με τα δικά μου παραμονές γιορτών. Στην αρχή σκεφτόμουν την Παρασκευή να δημοσιεύσω την ανάρτηση αυτή, αλλά δεν κρατιόμουν και ήθελα να σας δείξω την έκπληξη. Την έκπληξη που συνοδεύει την τελευταία μου ανάρτηση για το 2011. Μπορώ να σας πω, ότι αν και δεν φαίνεται, αφιέρωσα πολύ χρόνο για να ετοιμάσω την έκπληξη σας. Άντε όμως, επειδή καταλαβαίνω την αγωνία σας, δεν θα σας ζαλίζω άλλο με τα δικά μου.

Για όλους τους αγαπημένους μου φίλους:

Υ.Γ. Έχω βάλει μόνο τους ανθρώπους που γνωρίζω
Υ.Γ.2 Συγγνώμη αν υπάρχουν ορφογραφικά λάθη

Kαλά Χριστούγεννα να έχουμε λοιπόν και να υποδεχτούμε το νέο έτος με χαρά, αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον!

18 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για τις ευχές, γλυκιά Δήμητρα!
    Να έχεις υπέροχες γιορτές με τους αγαπημένους σου,γεμάτες χαρά, παιχνίδια, δώρα και ό,τι άλλο αγαπάς!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα Χριστουγεννα..ευλογημενα και χαρουμενα..καλο βραδυ..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης! Να έχουμε ένα ευτυχισμένο νέο έτος όλοι μας! Να 'ναι και γούρικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγκίνησες και πάλι!!! Ποιος σου είπε ότι εγώ πρόκειται να σας ξεχάσω;;;;;;ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν θα βγείτε απ το μυαλό και την καρδιά μου! Θα στε τα μικρά μου κλωσοπουλάκια!!!Καλά Χριστούγεννα κι από μένα σε σένα, στην οικογένειά σου και στους φίλους σου διαδικτυακούς και μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ναι, κυρία αν δεν είμαι εγώ εδώ να σας συγκινεί ποιος θα το κάνει;;; Χιχι. Επίσης κυρία και χαιρετίσματα στον άντρα σας. Α, και να μας κάνετε και "αδερφάκι" σύντομα. Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ Δήμητρα χαίρομαι με τους φίλους που απέκτησα μέσα από το blog.Σου εύχομαι να τους χιλιάσεις,να είσαι πάντα γερή,τυχερή,καλός άνθρωπος και τόοοοοσο γλυκιά!!!!!!Ευχαριστώ για τις ευχές σου και οτι με διάλεξες για φίλη σου.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης κυρία Άννα καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αστέρι μου, ευχαριστώ πάρα πολύ! Πήρα το καλύτερο δώρο! Είμαι περήφανος για σένα! :))

    Χρόνια Πολλά, με υγεία, ξεκούραση και πολύ πολύ παιχνίδι. Δώσε στους δικούς σου, σε παρακαλώ, πολλές ευχές αλλά και τα συγχαρητήριά μου -δεν έγινες τυχαία τόσο καλό παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρούλα !!!! Τι υπέροχη δουλειά έχεις κάνει εδώ παιδί μου!!!! Εξαιρετικό το Blog!!!!Σε βλέπω δημοσιογράφο πρώτης γραμμής!!! Καλά Χριστούγεννα μικρή μου και καλή Χρονιά !!!! Εύχομαι το 2012 να είναι καλύτερο και να φέρει την αλλαγή που όλοι περιμένουμε για εσάς τα μικρά μας !!!! Φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δάσκαλος98: Σας ευχαριστώ πολύ, πράγματι χωρίς τους γονείς και τους δασκάλους μου δεν θα μπορούσα να είμαι έτσι όπως είμαι τώρα. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, όπως γράφω και στην ανάρτηση, με πολύ αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον!

    Κικι: Κυρία Κικί σας ευχαριστώ, είστε πολύ ευγενική. Είμαι πολύ χαρούμενη που σας άρεσε το μπλογκ μου. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Κάτι άλλο θέλω να γίνω που θα το αποκαλύψω σε όλους μέσα από μια ανάρτηση που θα βάλω το 2012. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ πόσο με συγκίνησες!!! Εγώ είμαι νέα στην παρεούλα σου και δεν περίμενα ένα τόσο όμορφο και γλυκό δώρο!!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου κοριτσάκι!!! Να είσαι πάντα καλά και ο Θεός να σου χαρίζει πάντα τα καλύτερα!!!

    Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί να μην βρήκατε το μπλογκ μου από την αρχή του, όμως το δικό σας ιστολόγιο πραγματικά αξίζει πολλά βραβεία γιατί είναι κάτι παραπάνω από πολύ ωραίο. Είναι από τα πιο αγαπημένα μου ιστολόγια. Περιμένω και το παραμύθι σας για την Σοκολατούπολη με μεγάλη ανυπομονησία, γιατί θέλω πολύ να ξαναδιαβάσω κάτι δικό σας. Όταν το τελειώσετε να το βάλετε και στο μπλογκ σας, μιας και θα είναι 100% υπέροχο! Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημητρούλα μου, αγαπημένο μου κοριτσάκι, τι ευγένεια ψυχής είναι αυτή!!!!!!!!
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ-ανθρώπους- ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ!!!!!
    Ειλικρινά παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή και θαυμασμό, το βίντεο-έκπληξη-αριστούργημα που με τόση αγάπη και κόπο, ετοίμασες για όλους εμάς. Συγκινήθηκα με ΟΛΑ, ειδικά με αυτό της δασκάλας σου (Βανέσσα και από εμένα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ, για την ψυχή που καλλιεργήσατε).
    Φυσικά στάθηκα και στο δικό μου αφιέρωμα.
    Ένα έχω να σου πω κοριτσάκι μου γλυκό. Κατάφερες και με έκανες να δακρύσω!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να εκφραστώ, για να σου δείξω ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ με συγκίνησες!!!
    Το λέω και θα το ξαναλέω: "Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ"!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είχα αχίσει να ανισηχώ γιατί όλη την ημέρα περίμενα σχόλιό σας! Κι εμένα με συγκηνείτε με τα λόγια σας, δεν φανταζόμουν ότι θα σας άρεσε τόσο. Πράγματι, η κυρία Βανέσσα είναι υπέροχος άνθρωπος όπως και πολλοί ακόμα με τους οποίους γνωρίστηκα στο μπλογκ αυτό. Δεν κρατιόμουν, ήθελα να σας δείξω την παρουσίασή μου και να δω την γνώμη σας. Σας εύχομαι κάτι παραπάνω από ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δήμητρα σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση και αυτά που αναφέρεις για μένα.
    Είναι ωραίο λίγο πριν τα Χριστούγεννα να παίρνεις τέτοια δώρα...
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να έχεις όρεξη να συνεχίσεις έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμητρά μου! Τι να πω! Τόση συγκίνηση μέσα σε λίγες γραμμές δεν την περίμενα! Πόσο σε ευχαριστώ δεν μπορείς να φανταστείς καλή μου! Να είσαι πάντα γερή και πάντα τόσο γενναιόδωρη με τα συναισθήματά σου! Μου έδωσες μεγάλη χαρά Δήμητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τις μέρες αυτές, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όλοι, μικροί και μεγάλοι, περιμένουμε ένα δώρο... να χαρούμε λίγο.
    Ένα τέτοιο δώρο έδωσες σε όλους εμάς που αναφέρεις στην ανάρτησή σου, Δήμητρα.
    Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση τραγουδιού που μου έκανες όπως και για αυτά που αναφέρεις για μένα.
    Λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία επικρατεί στα περισσότερα σχολεία ένας ¨πανικός¨ από πολλές απόψεις. Κάπου εκεί έχω ¨χαθεί¨ αυτές τις ημέρες και εγώ.
    Μπήκα το απόγευμα και σχολίασα την ανάρτησή σου όμως μάλλον κάτι... δεν πάτησα σωστά και δεν... τα κατάφερα.
    Σε ευχαριστώ και πάλι... και σου εύχομαι καλή συνέχεια και κυρίως να διατηρήσεις την όρεξη και φρεσκάδα που έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυρία Αναστασία: Με κάνετε πολύ χαρούμενη μ' αυτά σας τα λόγια. Ευχαριστώ, καλα Χριστούγεννα να έχετε!

    Αδάμ Δημήτριος: Παρακαλώ. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα σχόλιά σας, θα το ψάξω πάντως! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα