Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

16/12/11

Επιτέλους, επιτέλους, επιτέλους!!!

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ! Τα Χριστούγεννα είναι την επόμενη Κυριακή, το πιστεύετε; Σήμερα εν το μεταξύ εγώ πέρασα τέλεια, πήγαμε με τον μπαμπά μου στην Παραμυθούπολη, στην κλήρωση κέρδισα και εισιτήριο για την γιγαντιαία μπάλα και μπήκα μέσα! Είναι μία τεράστια μπάλα που μπαίνεις μέσα και σε δένουν για να μην πέσεις κι ύστερα σε κυλάνε, είναι Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Α!!! Πήρα και σε όλα άριστα στο τρίμηνο! Μην με νομίζετε για τρελή, απλώς ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου που είναι τεράστια! Α, θέλω να ευχαριστήσω την φίλη μου Άννα για τα σημερινά δωράκια. Άννα το κολιεδάκι ήταν καταπληκτικό αύριο θα το βγάλω φωτογραφία και θα το δημοσιεύσω! 
Λοιπόν αυτά από μένα για σήμερα. Α! Πάρα λίγο να το ξεχάσω, ήθελα να σας πω ότι για τα Χριστούγεννα ο κάθε επισκέπτης του μπλογκ ξεχωριστά, ειδικά μερικοί άνθρωποι που αν και δεν τους έχω δει νιώθω πως τους ξέρω χρόνια τώρα, θα πάρουν ένα δωράκι!

5 σχόλια:

  1. Γεια σου Δήμητρα!!! Συγχαρητήρια για τα μαθήματα!!!Μπράβο κορίτσι μου συνέχισε έτσι!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Δημητρούλα μου!!!Πάντα να είσαι έτσι, άριστη!!!Μπράβο σου!!φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ!!!
    Δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν κρατάει τα σχόλιά μου. Πάλι σχολίασα εδώ εχθές το βράδυ-αργούτσικα- αλλά τώρα δεν βλέπω κανένα σχόλιο.
    Δεν πειράζει θα ξανασχολιάσω
    ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ για τους βαθμούς σου!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ αγάπη μου!!!!
    Το ξέρεις ότι με τον τρόπο που περιέγραψες τη μέρα σου, κατάφερες να μου μεταφέρεις τη χαρά σου; Σε ευχαριστώ πολύ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑ Δημητρούλα μου!!!
    Να έχεις ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    Δώσε ένα φιλάκι στη μανούλα και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το κοριτσάκι που μεγαλώνει τόσο όμορφα (εσένα).
    Ένα γλυκό φιλάκι και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Ροδούλα! Ίσως να διαγράφονται επειδή είναι αργά... Τέλως πάντων, απ' ότι διάβασα σήμερα θα στολίσετε το δέντρο σας, καλά να περάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα