Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

16/7/12

Καλό Καλοκαίρι!

Ίσως λίγο αργοπορημένα αλλά...Καλό Καλοκαίρι! Το blog ανανεώθηκε τελείως και ελπίζω να σας αρέσει. Εγώ...Πλέον δεν είμαι 11 αλλά 12. Στις 7 (Ιουλίου) είχα τα γενέθλιά μου. Σύντομα θα δημοσιεύσω κάτι καινούριο που γράφω. Προς το παρόν σας εύχομαι να περάσετε τέλεια αυτό το καλοκαίρι και να κάνετε πολλές,πολλές βουτιές στη θάλασσα.
Και ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι από μένα:

14 σχόλια:

  1. Χρόνια σου πολλά γλυκιά μου να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!Καλό Καλοκαίρι!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμητρά μου να τα εκατοστήσεις και να 'σαι πάντα γερή και χαρούμενη! Η νέα εμφάνιση που έχει το μπλογκοσπιτάκι σου μου αρέσει πολύ. Καλό καλοκαίρι και να περνάς όμορφα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά Δημητρούλα μου! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή σου! Το σπιτάκι σου πολύ μου αρέσει με το νέο λουκ! Να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα εκατοστήσεις!!! Καλό καλοκαίρι να έχεις με πολλές βουτιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία η νέα εμφάνιση! Χρόνια πολλά και καλά με πολλά μπάνια και χορταστικό παιχνίδι! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημητρούλα μου γλυκούλα, χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε!!Χρόνια σου πολλά μωρό μου!!Έστω και καθυστερημένα... να έχεις πάντα αυτό που επιθυμείς!!!Υγεία και ευτυχία!!!Καλό σου καλοκαίρι αστεράκι ταλαντούχο!!!θα περιμένω τα νέα σου γραπτά!!!φιλάκια πάρα πάρα πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xronia s polla!!!!!poli wraio blog!!!!!kalws irtha stin parea sou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπράβο Δήμητρα πολύ οραίο blog εχεις κάνει! να πω ότι και εγώ πάω εκτη τάξη ασχολούμε με την φυσική και έχω δικό μου blog αμα θες μπες να το δεις εχει όλα τα κεφάλαια που έχουμε κάνει στην τάξη, πολλες παρουσιάσεις και πειράμτα. Σε χαιρετώ απο θεσσαλονίκη

    το blog μου μαθαίνω φυσική WWWFYSIKS.BLOGSPOT.COM

    ΑΓΓΕΛΟΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα