Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

10/4/12

Καλό Πάσχα σε όλους!

Το ξέρω ότι έχω πάάάάρα πολύ καιρό να μπω στο μπλογκ και να δημοσιεύσω ανάρτηση, αλλά τώρα τελευταία που είναι καλός ο καιρός βγαίνω και πολύ έξω οπότε...Μπορεί και να με ξεχάσατε μετά από τόσο καιρό, δεν ξέρω πάντως εγώ δεν σας ξέχασα και γι' αυτό μέρες που είναι μπήκα για να σας ευχηθώ καλό Πάσχα! Ίσως είναι λιγάκι νωρίς, αλλά μετά μπορεί να μην έχω και πολύ καιρό με τις προετοιμασίες και το παιχνίδι. Να είμαστε εύχομαι όλοι καλά και ευτυχισμένοι!!!!!!!!! Μακάρι να περάσετε ωραία με τους ανθρώπους που αγαπάτε... Η ανάρτηση μου είναι πολύ σύντομη αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο και γι' αυτό σας ζητάω να με συγχωρέσετε. Κι ένα πολύ ωραίο βιντεάκι που κατά τη γνώμη μου πρέπει όλοι να το δουν γιατί θα καταλάβουν πολλά για την ζωή:

8 σχόλια:

  1. Καλό Πάσχα, Δήμητρα!
    Η ξεκούραση και το παιχνίδι είναι ό,τι καλύτερο για τις διακοπές!Να περάσεις καλά, λοιπόν, χωρίς να ανησυχείς μήπως σε ξεχάσουμε. Όποτε έχεις κάτι να πεις,είμαστε εδώ για να το διαβάσουμε.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό κι' ευλογημένο Πάσχα και σε σας και Χαρούμενη Ανάσταστ, κορίτσι μου, Ο Χριστός να είναι πάντα κοντά σας και να σας φωτίζει με το Άγιο Φως του...
    Φιλάκια σε όοοοοολη την τάξη!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση γλυκιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Ανάσταση!!!
    Πολλές ευχές για ένα αξέχαστο Πάσχα (και όσο το δυνατόν περισσότερο χαμογελαστό!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην αγχώνεσαι μικρούλα!! Δεν ξεχνάμε τόσο εύκολα!! Να περάσεις πολύ-πολύ όμορφα αυτές τις μέρες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά, Δήμητρα! Δε σε ξεχνάμε φυσικά! ;)
    Κάνεις πολύ καλά και δίνεις προτεραιότητα στην πραγματική ζωή. Παίζε, διασκέδαζε, χαμογέλα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Χριστός Ανέστη" Δήμητρα και "Χρόνια Πολλά"! Η χαρά και η αληθινή ζωή βρίσκεται εκεί έξω, κοντά στους ανθρώπους, στη φύση! Σου εύχομαι ολόψυχα να περνάς όμορφα, χαρούμενα και να' σαι πάντα γελαστή! Εμείς εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε...
    Να περάσεις μια όμορφη Πρωτομαγιά!
    κος Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα