Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

4/3/12

Ανάρτηση χωρίς τίτλο (2)

Λοιπόν ξέρω ότι έχω πάάάρα πολύ καιρό να δημοσιεύσω μία ανάρτηση και να σας επισκεφθώ, όμως συνέχεια, κάθε μέρα μου συμβαίνουν όλο και περισσότερα πράγματα. Και συν αυτά έχω και να διαβάσω για 2 τεστ αύριο. Όμως ομολογώ ότι πρέπει να είμαι χαρούμενη γιατί με τις φιλές μου τα πάμε μια χαρά... Άμα αρχίσω να σας μιλάω τώρα όμως για ΟΛΑ τα άλλα προβλήματά μου, πολύ αμφιβάλω αν θα μου φτάσει αυτή η ανάρτηση. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ από 'δω και πέρα ότι και να γίνει να το αντιμετωπίσω με καλή διάθεση. Γιατί θέλω να είμαι χαρούμενη, η ζωή είναι μικρή εξ άλλου. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε...
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Ροδούλα που για άλλη μια φορά με έκανε να χαρώ με το πολύ όμορφο βραβείο αισιοδοξίας που μου χάρισε. Επειδή όμως, όπως σας είπα και πριν έχω να σας επισκεφθώ καιρό δεν ξέρω πως περνάτε κι αν έχετε προβλήματα, οπότε όποιος νιώθει την ανάγκη μπορεί να το πάρει.
Εν τω μεταξύ μπήκε η Άνοιξη! Άλλαξα και εμφάνιση στο μπλογκ όμως σύντομα θα πρέπει να ξανααλάξω και να βάλω τα πασχαλινά χαχα.


Καλή εβδομάδα λοιπόν σε όλους!

7 σχόλια:

  1. Δημητρούλα μου, πάνω απ' όλα είναι τα μαθήματά σου και το σχολείο! Εμείς εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε! Πολύ όμορφο το καινούριο λουκ! Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρούλα μου δεν θέλω να τα λες αυτά… η ζωή είναι μπροστά σου και ανήκει σε όλα εσάς τα νέα παιδάκια!!!!!!! Να κοιτάς τα μαθήματά σου και μην νοιάζεσαι για μας… αναρτήσεις θα κάνεις όποτε έχεις ελεύθερο χρόνο!!!!!! Φιλάκια πολλά μικρούλα μου… να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Δημητρούλα μου... κορίτσι ξύπνιο και γλυκύτατο!!!!
    Αν δεν απατώμαι είσαι το πιο μικρό μας μπουμπουκάκι μέσα σ' αυτό τον κήπο.... Η ζωή είναι μπροστά σου, μικρούλα μου και είναι ωραία, πολύ ωραία, σε βεβαιώνω!!!! Προς το παρόν όμως... μαθήματα. Εντάξει, μπελάς λίγο, αλλά χρειαζούμενα!!!! Φρόντισε τα κι' εμείς εδώ είμαστε, δε φεύγουμε... πού να πάμε άλλωστε!!!!!!!!!!
    Σε φιλώ, καλή και χαρούμενη βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρουλα μου γεια σου δεν ηξερα οτι χτυπησες ,,,περαστικουλια
    κουκλα μου δεν σου βαζουμε απουσια σε περιμενουμε οοοοταν μπορεις να μας επισκεφτεις
    το τραγουδακι σου ειναι απο τα αγαπημενα του εγγονου μου= μαζι με τον σκατζοχοιρο =και καθε μερα τα ακουω τουλαχιστον 10 φορες και γιαυτο τα τραγουδαω και αλλες ασχετες ωρες
    η εμφανιση του μπλογκ σου μου αρεσει και πιο πολυ ο χαμογελαστος ηλιος που μας ανακοινωνει τον ερχομο της Ανοιξης
    να εισαι καλα
    πολλα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμητρα αστεράκι μου, όλα θα πάνε καλά!!!Θα περάσει κι αυτή η χρονιά και θα την θυμάσαι με αγάπη και χαρά αργότερα!!!Αφοσιώσου τώρα στα μαθήματά σου, αφού τα πας καλά με τις φίλες σου, δεν έχεις κανένα πρόβλημα... Έχεις την συμπαράστασή τους, αφού τα ίδια προβλήματα έχετε!!! Μας λείπεις βέβαια, αλλά σε περιμένουμε πάλι , όταν χαλαρώσεις λίγο από τα μαθήματα...άλλωστε λίγος χρόνος έμεινε ακόμα!Συγχαρητήρια για το βραβείο σου από την γλυκιά μούσα της μουσικής!!!φιλάκια γλυκούλα μου, η ανανέωση του blog σου πανέμορφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κορίτσι μου!!! Καλά κάνεις!!! Έτσι, πάντα να βλέπεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής!!! Κι εγώ σε σκέφτομαι καιρό τώρα αλλά επειδή μου έτυχαν κι εμένα πολλά δε μπόρεσα να περάσω νωρίτερα... Ελπίζω να είσαι πολύ καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα!!! Διάβασμα τώρα!!! Το Πάσχα θα ξεκουραστείς :) Φιλάκια πολλά πολλά κι αν καμιά μέρα έχεις ελεύθερο χρόνο και όρεξη για παιχνίδι, σε περιμένω στο μπλογκόσπιτο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημητρα μου όντως τα πραγματα πάνε απο το καλό στο καλύτερο τώρα είδα την ανάρτηση και ομολογώ ότι γοητεύτικα (χαχα!) Εσύ παιδί μου δεν θες βραβείο, βραβείο είσαι απο μόνη σου! Πολλα φιλακια και σε 2 βδομάδες τα ξαναλαμε...ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! Μου λείψατε όλη πολλη Καλο πάσχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα