Συνολικές προβολές σελίδας

Visitors

Search

9/12/11

Μία πολύ ευχάριστη για μένα έκπληξη!!!

Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Καρπαθάκι που μου έδωσε το βραβείο "Μήλισε μου για σένα"! Είναι η πρώτη φορά που μου χαρίζει κάποιος τέτοιο βραβείο και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω αλλά δεν μπειράζει για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά.

1. Η αγαπημένες μου εποχές είναι ο χειμώνας, γιατί είναι η γιορτή των Χριστουγέννων και το Καλοκαίρι γιατί έχω τα γεννέθλιά μου!
2. Γεννήθηκα στις 7 Ιουλίου του 2000
3. Αγαπώ πολύ τα μικρότερα παιδιά και όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω παιδίατρος
4. Στενοχωριέμαι που σε 2 χρόνια θα χωρίσω με τους συμμαθητές μου γιατί πέρασα μαζί τους 4 χρόνια της ζωής μου
5. Λατρεύω το μάθημα της Ιστορίας και το μάθημα της Φυσικής
6. Δεν μου αρέσουν τα Μαθηματικα (επειδή πρέπει να κάνω συνέχεια πράξεις, είναι και φέτος η αναγωγή στη μονάδα...ΟΥΦ!)και την Γλώσσα (τη βρίσκω βαρετή) 
7. Λατρεύω να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία
8. Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα πράγματα, ειδικά στο ίντερνετ γιατί πιστεύω ότι είμαι καλή στην πληροφορική
9. Φέτος κατάλαβα ότι μου αρέσουν τα γερμανικά (αφού από φέτος αρχίσαμε, αν και ήθελα γαλλικά)
10. Βρίσκω λίγο παράξενο το ότι τα σημερινά πρωτάκια, δευτεράκια, τριτάκια και τεταρτάκια είναι τόσο μικρά.

Χαρίζω αυτό το βραβείο στα αγαπημένα μου blogs:
1. Στην παλιά μου δασκάλα κυρία Βανέσσα και στο παλιό μας μπλογκ "Χαρούμενο Δημοτικό"
2. Σε ένα μπλογκ που μου αρέσει πολύ το "Ποδήλατο"
4. Στην κυρία Ροδούλα και το μπλογκ της "Η Αννούλα στην κατασκήνωση"
6. Στο μπλογκ "! Χειροκατασκευές !"
7. Στο μπλογκ "ΠΑΙΔΙΟΝ ΤΟΠΟΣ"


14 σχόλια:

  1. Μπράβο για το βραβείο, Δήμητρα!
    Έχεις ένα μοναδικό τρόπο να εκφράζεσαι και όλοι εμείς οι δάσκαλοι που περνάμε από το ιστολόγιό σου χαιρόμαστε για τα δημιουργήματά σου και περιμένουμε πολλά ακόμη ωραία από σένα.
    Σ' ευχαριστώ που συμπεριέλαβες το μικρόκοσμό μας στα δικά σου αγαπημένα ιστολόγια!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμητρά μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ για το βραβείο που μου χάρισες!! Έίναι τιμή για μένα αυτό.
    Δε θέλω να στεναχωρηθείς, αλλά το έχω ήδη πάρει, και έκανα και σχετική ανάρτηση πριν από ενάμυσι μήνα περίπου. Δεν πειράζει ε; Η κίνηση είναι αυτή που μετράει. Δεν ξέρω αν οι κανόνες το επιτρέπουν να το ξαναπαίξω. Απλά θα προσθέσω στο σχετικό gadget ότι με τίμησες κι εσύ με αυτό το βραβείο.
    Σου άρεσε η ανάρτηση για τον Καρυοθραύστη; Πραγματικά αν έχει το χρόνο η δασκάλα της μουσικής σας και κάνετε αυτή τη δραστηριότητα, θα περάσετε πολύ όμορφα.
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!
    Υ.Γ.
    Η κ. Καρπαθάκι που σου έδωσε το βραβείο αυτό, είναι ένας από τους πιο γλυκούς και αξιόλογους ανθρώπους που έχω γνωρίσει! (φιλιά καρπαθάκι μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμητρα, συγχαρητήρια για το βραβείο που έλαβες. Χαιρόμαστε που μας αναφέρεις ως ένα από τα αγαπημένα σου μπλογκ. Καλύτερη επιβράβευση από το να σε αναφέρει μια μαθήτρια όπως εσύ ως αγαπημένο μπλογκ δεν υπάρχει. Καλή και δημιουργική συνέχεια.
    ¨Παιδίον Τόπος¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ κ. maranda: Παρακολουθώ το μικρόκοσμο εδώ και πάρα πολύ καιρό (μου το έδειξε το μπλογκ η κυρία Βανέσσα) και είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να μπαίνω πολύ. Ευχαριστώ η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα κάτι τέτοιο.
    ~ κ.Ροδούλα: Δεν μπειράζει, το ήξερα ότι το έχετε ξαναπάρει απλός ήθελα να σας το χαρίσω γιατί το μπλογκ σας μου κίνησε το ενδιαφέρον από την πρώτη φορά που μπήκα και μου άρεσε και το βιβλίο σας "Η Αννούλα στην κατασκήνωση". Μάλιστα σκέφτομαι να το αγοράσω. Θα πω την κυρία Μεταξία (την δασκάλα της μουσικής μας) να κάνουμε όπως εσείς κάνατε το Καρυοθράυστη κι εμείς ένα παραμύθι. Η ανάρτηση ήταν πάρα πολύ ωραία. Α, και η μαμά μου σας στέλνει χαιρετήσματα.
    *Κ.Αδάμ Δημήτριος: Άσχετα που μπορεί να μην δείχνω την παρουσία μου, συχνά επισκέπτομαι το μπλογκ σας και είναι αλήθεια πως μου αρέσει πάαααρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμητρα....τι να πω! Με συγκινεί πολύ που με τιμάς με το βραβείο αυτό! Η αλήθεια είναι πως είναι μια φοβερή ανταμοιβή για όλες τις προσπάθειές μας! Πόσο μάλλον όταν παιδιά σαν και εσένα τις εκτιμούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμ...Δεν μπορούμε μόνο να σας θυμώνουμε και νας σας κάνουμε να φωνάζετε, σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, τι ωραίο δωράκι! ΤΙΜΗΤΙΚΟ! Ευχαριστώ πάρα πολύ, Δήμητρα! Να ξέρεις ότι σε καμαρώνω! :D
    Θα δώσω τα δικά μου βραβεία στις διακοπές των Χριστουγέννων· τώρα έχω πάθει ...χριστουγεννίτιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμητρά μου είσαι τόσο ώριμο και ξεχωριστό παιδί. Αυτή την εντύπωση μου δίνεις μέσα από τον τρόπο που εκφράζεσαι και ενεργείς.
    Να δώσω συγχαρητήρια πρώτα στους γονείς σου και μετά στους δασκάλους σου, που όλοι μαζί βοήθησαν στο να γίνεις εσύ η Δήμητρα που βλέπω εγώ.
    Συγκινούμαι στη σκέψη ότι ένα παιδί σαν εσένα θα διαβάσει την "Αννούλα" μου. Περιμένω με αγωνία την κριτική σου. Οι κριτικές των παιδιών έχουν για μένα πολύ πιο μεγάλη βαρύτητα, από αυτές των μεγάλων. Όταν ένα κοριτσάκι άφησε στον εκδοτικό μου οίκο μια ζωγραφιά για μένα, με αφιέρωση και το τηλέφωνό του, ένιωσα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος το κόσμου. Δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς παιδιά γύρω μου!
    Ευχαριστώ πολύ για τα χαιρετίσματα από τη μαμά.
    Τώρα λοιπόν, θα πας και θα της δώσεις και ένα φιλάκι από μένα.
    Και φυσικά ένα πιο γλυκό φιλάκι για σένα
    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ Δήμητρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώώώ! Δεν νομίζω ότι χρειάζεστε κριτική, διάβασα όλη την περίληψη του βιβλίου και όταν το διαβάσω είμαι σήγουρη πως δε θα μείνω απογοητευμένη. Κρίμα που δεν μένετε Κομοτηνή, θα μπορούσατε να έρθετε στο σχολείο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμητρά μου, με συγκινείς αγάπη μου!!!
    Η κριτική μπορεί να είναι είτε κακή είτε καλή.
    Η επίσκεψη μπορεί να γίνει μέσω του ΕΚΕΒΙ. Με έχουν βάλει στον κατάλογο για επισκέψεις συγγραφέων σε σχολεία, αλλά για τα ολοήμερα. Η σύνδεση θα γίνεται με σκάιπ. Είδες εξελίξεις; Εγώ Αθήνα, εσείς Κομοτηνή, και μεσάζων μια οθόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχα ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!Πόσο χαίρομαι αυτό τον παιδικό σου αυθορμητισμό αγάπη μου!!!
    (Κι εγώ τον έχω ακόμη ξέρεις χαχαχα. Ένα μεγάλο μέρος μου παραμένει παιδί. Κράτησε κι εσύ λίγο, όταν θα μεγαλώσεις)
    Ναι έχω Σκάιπ. Όμως αυτό που σου λέω, γίνεται στο Ε.ΚΕ.ΒΙ -είναι το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου-, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όταν ένα μακρινό σχολείο το ζητήσει, μπορεί να συνδεθεί ο συγγραφέας μαζί του, από 'κει.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο "The Craziest Class"! Εύχομαι να είστε ευχαριστημένοι από αυτά που είδατε, διαβάσατε και ακούσατε!

Δήμητρα